مواد لازم ( 4 نفر ) :

کره : 150 گرم

شیر : یک پیمانه 

خامه : یک پیمانه

آرد : دو قاشق غذاخوری

سیر رنده شده : یک حبه

پنیر پارمیزان رنده شده : یک پیمانه

جعفری تازه خورد شده : یک پیمانه

پاستای فنری : 500 گرم ( یک بسته )

نمک،فلفل سیاه و آویشن : به میزان لازم

قرص عصاره مرغ ( گالینا بلانکا ) : یک عدد 

سینه مرغ پخته و ریز خرد شده : 300 گرم 

طرز تهیه را در ادامه مطلب دنبال کنید

طرز تهیه : 

پاستا را با آب جوش و نمک پخته و آبکش میکنیم. کره را در تابه ریخته سپس سینه مرغ را اضافه و تفت می دهیم. سیر، نمک فلفل سیاه و آویشن را به مخلوط اضافه میکنیم، سپس آرد را به مواد اضافه کرده و مراقب هستیم آرد نسوزد. حال شیر را به آرامی به مواد اضافه کرده، هم میزنیم و صبر میکنیم چند جوش بزنید و کمی غلیظ شود. سپس قرص عصاره مرغ، خامه، پنیر پارمیزان و جعفری را اضافه کرده و چند دقیقه حرارت می دهیم و بعد سس را از روی شعله بر میداریم. پاستا را در ظرف مناسبی کشیده و سس را روی آن میریزیم، مقداری پنیر پارمیزان روی پاستا و سس پاشیده و سرو می کنیم.


بخش آشپزی مجله خانواده سبز