طرز تهیه سمبوسه

سمبوسه خوراکی است که از خمیر پهن شده درست می شود و از خوراکی های محبوب در جنوب و شرق ایران محسوب می شود.برای اطلاعات بیشتر از سمبوسه کلیک کنید


مواد لازم برای پنج نفر :

گوشت چرخ کرده گوساله : به میزان لازم 

سیب زمینی آب پز : دو عدد

پیاز ریز خرد شده : یک عدد

جعفری و فلفل دلمه ای : به میزان لازم

نان لواش : به میزان لازم

روغن، نمک و فلفل : به میزان لازم 

طرز تهیه در ادامه مطلب...

طرز تهیه :

ابتدا پیاز را درون روغن تفت داده و فلفل دلمه ای ریز خرد شده و گوشت را به آن اضافه میکنیم

سپس جعفری خرد شده را به مواد اضافه کرده و هم میزنیم، سیب زمینی ها را له میکنیم تا نرم شود و پس از آن بقیه مواد را به آن افزوده و نمک و فلفل اضافه میکنیم.

نان لواش ها را به صورت مستطیل برش داده و از مواد تهیه شده درون آن قرار می دهیم و به صورت مثلثی میپیچیم

حال سمبوسه ها را درون روغن با حرارت ملایم سرخ میکنیم.



نکات : 

هنگام پیچیدن، انتهای سمبوسه ها را با مقداری آرد و آب که باهم مخلوط شده آغشته کنید تا هنگام سرخ کردن باز نشود.

به جای گوشت میتوانید از مرغ، تن ماهی، سوسیس و کالباس در سمبوسه تان بریزید.