مواد لازم :
پیاز متوسط: یک عدد
سیر: دو حبه
گوشت سفید پخته شده (مرغ یا ماهی): 100 گرم
آب مرغ یا سبزیجات: یک لیتر
سیب ترش (سبز): دو عدد
کدو سبز متوسط: دو عدد
آرد سیبزمینی: دو قاشـــــق غذاخوری
کــره: 50 تا 75 گرم
زعفران دمکرده: به میزان لازم
نان تست: چهار عدد
ریحان تازه: 50 گرم
نمــک: به مـــیزان لازم
خامه: سه قاشق غذاخوری
دستور پخت را در ادامه مطلب دنبال کنید ...
نیمی از کره را آب کرده و در کاسهای میریزیم. نان تستها را ریز خرد کرده و در کره زیر و رو میکنیم، سپس روی سینی فر چیده و با دمای 220 درجه سانتیگراد پنج تا هفت دقیقه تست مینماییم.
پیاز، سیر، گوشت سفید، سیب ترش و کدو را در قابلمه ریخته، آب مرغ یا سبزیجات را اضافه میکنیم و نیم ساعت میپزیم. (نیازی به ریز خرد کردن مواد نیست.) مواد را در غذاساز پوره میکنیم و دوباره روی حرارت میگذاریم. آرد، باقیمانده کره، زعفران و نمک را افزوده و به مدت 15 دقیقه دیگر مواد را میجوشانیم. خامه را در زمان سرو در سوپ ریخته، با کروتان و ریحان سرو میکنیم.
نکات : کروتان به نان تست شده با روغن میگویند که گاهی اوقات ادویه نیز به آن اضافه میشود.
دستور پخت : توسط بهاره غلامی